Frokostordning

Eksempel på menu:

Mandag:

• Serrano skinke med tapenade af soltørret tomat og friske urter

• Peber paté med cornichoner og rucola

• Pastrami med flødepeberrod og purløg

• Boeuf Bourguignon med perleløg, svampe og frisk timian serveret med kartoffelmos

​• Karamelliseret løgtærte med emmentaler

• Rødbedesalat med quinoa, grønkål og æbler

• ​Chilimarineret ananas med spinatblade og spidskål

• Koldhævet fuldkornsbrød & kernerugbrød

Tirsdag:

• Gammeldags hamburgerryg med italiensk salat og karse
​• Okse spegepølse fra Slagter Lampe med grov senneps, remoulade og ristede løg

• ​Salat af koldrøget laks med friskost, citron og dild

• Kyllingeinderfilet med rød karrysauce, ingefær, chili og dampede gurkemeje ris

• ​Hokkaido græskarsuppe med saltristede kerner

• Kikærte salat med syltede gulerødder, tranebær og frisk mynte
​• Asiatisk broccolisalat med edamame bønner, jordnødder og peanutdressing

• Koldhævet fuldkornsbrød & kernerugbrød

Onsdag:

• Vores egen rullepølse med grov peber, sky, løg og sennep

• ​Kyllingesalat med bladselleri, syrlige æbler og creme fraiche dressing
​• Æggesalat med hjemmerørt mayonnaise, karry, forårsløg og karse

• Stegte torskefrikadeller med tatarsauce og ovnbagte kartoffelbåde

• ​Æggekage med tomat, bacon og purløg

• Bønnesalat af grønne og tørrede bønner med hvidløg og persille

• ​Bagte rodfrugter med urte dressing, hjertesalat og kørvel

• Koldhævet fuldkornsbrød & kernerugbrød

Torsdag:

• Kartoffel spegepølse med syltede bøgehatte og Grov remoulade
​• Sennepsstegt roastbeef af kalveyderlår med tomatmarmelade og rødløg

• ​Marineret sildefilet med kapers, løg og karrysalat

• O​stebræt med chili gouda og tallegio med abrikoskompot

• Svinefilet med salviefars, svampesauce og små stegte kartofler med havsalt

• ​Tærte med bagte tomater, rucola og feta

• T​abouleh med perlebyg, agurk, rødløg, cherrytomat og persille
​• Plukkede salatblade med friske figner, ristede mandler, balsamico sirup og brie

• Koldhævet fuldkornsbrød & kernerugbrød

Fredag:

• Fennikel salami med peberfrugt / feta creme
​• Leverpostej med hjemmesyltede rødbeder og snittet purløg

• ​Røget kalkunbryst med syltede rødløg og høvlet peberrod

• Vores gode frikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmesyltede agurker

• Cremet kyllingesuppe med grøntsager og kyllingestykker

• Tomat salat med stegte oliven, frisk mozzarella, frisk basilikum og olivenolie

• ​Pasta salat med spinat pesto, parmesan flager og cherrytomater i persille

• Koldhævet fuldkornsbrød & kernerugbrød

Madværftet ApS

Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov

Telefon: 21 41 48 41

E-mail: info@madvaerftet.dk

CVR: 40780777

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

facebook-logo (1)

instagram-logo