Om ​Madværftet

​Madværftet laver mad, der emmer af høj kvalitet. Vi anvender friske råvarer, som er nøje udvalgt

efter sæsonen, og maden er veltilberedt og fuld af smag.

​Hva​d står vi for?​

Hos Madværftet prioriterer vi det hjemmelavede, og vi sætter en ære i at kræse for maden. Madlavning går for os op i en højere enhed, når vi selv kreerer helt fra bunden.

Køkkenchefen fortæller: ”Vi vil altid prioritere at sylte vores egne rødbeder og agurker, selv piske en mayonnaise, koge pickles så vi kan blande vores egen remoulade, snøre et godt stykke rullepølseslag fra en dansk gris med en god mængde peber mv.

For mig er det netop det kokkefaget går ud på, at lave mad fra bunden. Det er der vores passion ligger, og det vil kunderne også kunne smage”​.​

Hvem er vi?

Madværftet bliver drevet af mig, Thomas Jensen. Efter at have været i restaurationsbranchen i over 15 år, har jeg fået en masse erfaring, som jeg nu kan gøre brug af. Bryllupper, barnedåb, konfirmationer, fødselsdage mv. samt et hav af varierede frokostordninger er gennem tiden blevet kreeret på bedste vis, og jeg elsker at kaste mig ud i nye mad projekter.

Jeg bliver drevet af at lave godt håndværk, og det er vigtigt at vi blandt kollegaer kan inspirere hinanden til at blive endnu bedre. Det er derfor et nøje udvalgt team, der her hos Madværftet er klar til at give vores kunder en god smagsoplevelse.

Hvad tilbyder vi?

Madværftet leverer mad ud af huset både i form af private eller erhvervsarrangementer og frokostordninger i Aarhus og omegn. Vi har fokus på vores kunders præferencer og forskelligheder og sammensætter derfor menuerne efter deres specifikke behov. Vores daglige mission er at maden ud over at smage godt også ser indbydende ud. En flot anretning er det der giver kunden lyst til at smage og er derfor en vigtig del af den samlede gode mad oplevelse. Vi sætter baren højt i forhold til at servicere vores kunder og har derfor valgt selv at levere maden for at give den bedst mulige oplevelse.

Madværftet ApS

Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov

Telefon: 21 41 48 41

E-mail: info@madvaerftet.dk

CVR: 40780777

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

facebook-logo (1)

instagram-logo