Mad til dit selskab

Hos Madværftet står vi gerne for at hjælpe dig med madanretninger til selskaber.

Hvad enten det er til et bryllup, et firmaarrangement eller bare til vennerne en fredag aften, står vi klar med maden. 

Læs med her og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig.

Tapas

Tapas er et oplagt valg, hvis du ønsker at skabe en uformel og afslappet stemning for dig og dine gæster. Det kan både nydes med gode venner eller kollegaer, men er også oplagt at servere til en barnedåb og familiefester. Det giver et helt specielt nærvær til selskabet at kunne nyde maden i eget tempo over længere tid, mens der er plads til gode snakke blandt gæsterne.

Her består udvalgte af følgende:

5 slags charcuteri
5 slags oste
Hjemmelavede tapenader
Oliven, syltede rødløg og cornichoner
Salat af varmrøget laks vendt med syrlige æbler og dild.
Bornholmske rugkiks, valnødder i honning og økologiske abrikos
Koldhævede baguettes og foccaica brød bagt på økologisk mel

Pris 165,- pr. kuvert. (min. 40 kuverter)

(Kontakt os hvis I har et selskab på mindre end 40. kuverter, måske er vi tilfældigvis igang i køkkenet, og kan tage jeres selskab ind)

Tapas til hverdag

Om fredagen har vi hele køledisken fyldt med lækre tapasanretninger. Her har du mulighed for at komme ind og selv sammensætte lige den anretning, du gerne vil have. Vi står altid klar bag disken til at guide dig igennem og give gode anbefalinger.

Mad til dit bryllup

Skal I fejre kærligheden med et bryllup, og har I brug for at uddelegere nogle af de mange opgaver der følger med, så lad 

Madværftet stå for maden. 

Vi kan i fællesskab sammensætte den menu der passer til jeres ønsker og behov.

Eksempel på bryllups menu 

Forret

(Anrettes på tallerken)

Let røget torskefilet med syltede rødløg, vagtel æg og klippet karse,
herligheden serveres med en lun hvid suppe af friske tomater

Hovedret

(Anrettes som dele mad)

Langtidsstegt kalvemørbrad

Bagte grønne asparges med syltede tomater og timian

Puré af knoldselleri og Anis stegte gulerødder

Små stegte kartofler i flagesalt, smør og persille

Rødvins sauce med stegte bøgehatte

Dessert

(Anrettes på tallerken)

Hvid chokolade mousse på en bund af jordbær & rabarber kompot
friske bær, små sprøde kys, mælke karamel samt intens chokoladekage

449,- pr. kuvert
(Lad Madværftet stå for anretningen af menuen mod en timeløn på 650,- pr. time)
Skriv eller ring for at høre nærmere