Om os

Velkommen
til Madværftet

Madværftet er et madværksted, hvor kvalitet og smag er i fokus. Hos os handler det om at skabe mad, hvor du med det samme kan både smage og dufte den høje kvalitet. 

Vi vælger de bedste og friske råvarer, der nøje udvælges efter sæsonen.
Vores mad er veltilberedt og tilfredsstiller selv de mest kræsne smagsløg.

Madværftet leverer mad ud af huset både i form til både private eller erhvervsarrangementer og frokostordninger i Aarhus og omegn. 

Vi har fokus på vores kundernes præferencer og forskelligheder og sammensætter derfor menuerne efter jeres specifikke behov. 

Har du spørgsmål til os, og hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt, kan du altid kontakte os.

Bag om Madværftet

Bag Madværftet står stifter Thomas Jensen, der har mere end 15 års erfaringen i restaurationsbranchen. Grundstenene for Madværftet er funderet i passionen for det gode håndværk.

Det er vigtigt, at vores team kan inspirere hinanden til at blive endnu bedre. Derfor er vores Madværftet-team nøje udvalgt og klar til at give vores kunder en fantastisk smags- og kundeoplevelse.

Vi prioriterer det hjemmelavede og sætter en ære i at forkæle maden. For os er madlavning en kunst, og vi tror på at skabe alt fra bunden.

Vi sylter vores egne rødbeder og agurker, pisker vores egen mayonnaise, koger pickles til vores egen remoulade og binder et godt stykke rullepølseslag fra en dansk landgris med en generøs mængde peber.

For os handler kokkefaget netop om at skabe mad fra bunden. Det er her vores passion ligger, og vores kunder kan smage forskellen.