Tapas er et oplagt valg, hvis du ønsker at skabe en uformel og afslappet stemning for dig og dine gæster. Det kan både nydes med gode venner eller kollegaer, men er også oplagt at servere til en barnedåb og familiefester. Det giver et helt specielt nærvær til selskabet at kunne nyde maden i eget tempo over længere tid, mens der er plads til gode snakke blandt gæsterne.
Her består udvalgte af følgende:
Tapas 1.
-5 slags charcuteri
-5 slags oste
-4 forskellige hjemmelavede tapenade
-Kalamata oliven, syltede rødløg og cornichoner
-Salat af varmrøget laks vendt med syrlige æbler og dild.
-Salat af kylling rørt med frisk estragon
-Bornholmske rugkiks og valnødder i honning
-Koldhævede baguettes og foccacia brød bagt på økologisk mel
Pris 165,- pr. kuvert. ( Min 10 kuverter )
Tapas 2.
-6 slags charcuteri
-6 slags oste
-4 Forskellige hjemmelavede tapenade
-Kalamata oliven, syltede rødløg og cornichoner
-Salat af varmrøget laks vendt med syrlige æbler og dild.
-Salat af kylling rørt med frisk estragon
-Bornholmske rugkiks og valnødder i honning
-Saltede mandler og Portvin syltede figner
-Karamelliseret løgtærte med emmentaler ( VARM SELV )
-Koldhævede baguettes og foccacia brød bagt på økologisk mel
Pris 195,- pr. kuvert. ( min 10 kuverter )
Tapas 3.
-6 slags charcuteri
-6 slags oste
-4 Forskellige hjemmelavede tapenade
-Kalamata oliven, syltede rødløg og cornichoner
-Salat af varmrøget laks vendt med syrlige æbler og dild.
-Salat af kylling rørt med frisk estragon
-Bornholmske rugkiks og valnødder i honning
-Saltede mandler og Portvin syltede figner
-Karamelliseret løgtærte med emmentaler ( VARM SELV )
-Koldhævede baguettes og foccacia brød bagt på økologisk mel
Sødt
Pris 235,- pr. kuvert. ( min 10 kuverter )
Om fredagen har vi hele køledisken fyldt med lækre oste og charcuteri. Her har du mulighed for at komme ind og selv sammensætte lige den anretning, du gerne vil have. Vi står altid klar bag disken til at guide dig igennem og give gode anbefalinger.
Skal I fejre kærligheden med et bryllup, og har I brug for at uddelegere nogle af de mange opgaver der følger med, så lad
Madværftet stå for maden.
Vi kan i fællesskab sammensætte den menu der passer til jeres ønsker og behov.
(Anrettes på tallerken)
Let røget torskefilet med syltede rødløg, vagtel æg og klippet karse,
herligheden serveres med en lun hvid suppe af friske tomater
(Anrettes som dele mad)
Langtidsstegt kalvemørbrad
Bagte grønne asparges med syltede tomater og timian
Puré af knoldselleri og Anis stegte gulerødder
Små stegte kartofler i flagesalt, smør og persille
Rødvins sauce med stegte bøgehatte
(Anrettes på tallerken)
Hvid chokolade mousse på en bund af jordbær & rabarber kompot
friske bær, små sprøde kys, mælke karamel samt intens chokoladekage