Frokostkøkkenet

FROKOST
KØKKENET

Velkommen
til vores frokostkøkken

Madværftet byder dig velkommen til vores frokostkøkken beliggende i Risskov, hvor vi tilbyder en skræddersyet frokostordning til din arbejdsplads. 

Vi er stolte af at kunne præsentere vores ekspertise inden for madlavning, hvor alt er lavet fra bunden, og hvor gode råvarer er i fokus.

Vores kyndige team af kokke og madentusiaster er passionerede og leverer en frokostoplevelse, der er ud over det sædvanlige. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer, som afspejler vores engagement i kvalitet og smag. 

Med omhu og dedikation starter vi fra bunden med enhver ret hvilket resulterer i varierede menuer og gode smagsoplevelser.

En frokostordning til ethvert behov

Vores frokostmenuer er skabt med alsidighed og variation for øje. Vi har forståelse for, at alle mennesker har forskellige præferencer og behov, og derfor tilpasser vi vores menuer efter dine ønsker og krav. 

Fra sunde salater og lækre sandwich til fyldige gryderetter og friskfanget fisk – vi har det hele og sørger for en god, varieret menu. Er du glutenallergiker, vegetar, veganer eller har helt andre behov, står vi klar til at imødekomme dem og lave mad, der ikke bare overholder behovene, men som også giver en indbydende smagsoplevelse.

Ved at vælge Madværftet som din frokostordning sikrer du ikke kun, at dine medarbejdere får et velsmagende måltid, men også en følelse af at blive forkælet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sørger for, at hver eneste tallerken er smukt anrettet og indbydende.

Så lad Madværftet tage sig af jeres frokostbehov og nyd en skøn og nærende madoplevelse, hvor vores fokus på hjemmelavet mad og gode råvarer giver dig og dine kolleger en fornøjelig pause i arbejdsdagen. 

Har du spørgsmål til vores frokostordning, og hvordan vi kan skabe en løsning, der passer til jer, kan du altid spørge os til råds.

Eksempel på
dags menu

Det kolde

Kyllingesalat vendt med mild karry dressing,
syrlige æbler, bladselleri og purløg

Rosa stegt kalveyderlår med høvlet peberrod,
hjemmerørt remoulade og ristede løg

Kogte æg med håndpillede rejer, pisket mayonnaise,
tomater og klippet karse

Fuld fed brie & Lagret gouda med druer og kiks

Det varme

Indisk butter chicken med mørt kylling
serveret med smagfulde basmati ris

Det grønne

Snittet spidskål med chili marineret ananas og små spinatblade

Bagte gulerødder vendt med grønkål, salatost og ristede pinjekerner

Fuldkornsrugbrød
Koldhævet brød bagt på økologisk mel

Skriv eller ring for at høre nærmere